ISYS-ON Szakmai Nap

Az ISYS-ON Kft. hagyományainak megfelelően, idén is megtartotta Szakmai Napját.

Az ISYS-ON Szakmai Napja mindig egy várva várt esemény, amelynek során az ISYS-ON munkatársai betekintést nyerhetnek cégen belül a különböző szakmai csoportjok munkájába.


Az évente szervezett rendezvényen idén számos témakör volt terítéken. Az ISYS-ON szakértői többek között bemutatták az idei évben megvalósított újdonságokat, az új fejlesztések kialakulásának körülményeit. Mindezt sok esetben az elmúlt időszak projektjeiben szerzett tapasztalatokon és megoldásokon keresztül. Előadásokat hallhattak az új módszertani és fejlesztési tapasztalatokról, valamint olyan innovatív informatikai megoldásokkal találkozhattak az ISYS-ON munkatársai, amellyel még hatékonyabban tudnak reagálni a jövő évi kihívásokra.


Az ISYS-ON munkatársai miért is tartják fontosnak a Szakmai Napot? Ezen az eseményen olyan hasznos információkra tehetnek szert, amelyek tovább segítik az egyéni és a közös munkát is. Az előadásokat követően mindig olyan beszélgetések és ötletelések alakulnak ki, amelynek eredményeként számos kreatív és különleges gondolat került megvalósításra.